Boekhouder Purmerend

Bent u op zoek naar een boekhouder in Purmerend die niet gelijk de klok laat lopen zodra u goedemorgen zegt? Rots Administratie & Advies stelt uw vragen en problemen voorop en brengt u nooit onnodige kosten in rekening. Vaak kan ik u al direct een antwoord geven op uw vraag.

Een klant koopt geen product of dienst,
maar een oplossing voor zijn probleem

Voor een gratis kennismakingsgesprek kunt u Rots Administratie & Advies bereiken op 0299-476949, ook buiten kantooruren. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw boekhouder in Purmerend

Vindt u boekhouden vervelend en ingewikkeld, en besteedt u er het liefst zo min mogelijk tijd aan? Laat Rots Administratie & Advies u dan helpen. U kunt alles uitbesteden, van het opstellen van verkoopfacturen tot het verzorgen van de belastingaangiften. Als u uw administratie uitbesteedt aan een professionele boekhouder, krijgt uw weer de ruimte om zich volledig te richten op uw onderneming en de zaken waar u goed in bent. Een correcte en overzichtelijke administratie zorgt bovendien voor inzicht in de omzet en kosten. Zo kunt u beter inspelen op ontwikkelingen en op tijd bijsturen.

Erover inzitten of alle aangiften wel op tijd verstuurd zijn, hoeft niet meer. U kunt er zeker van zijn dat de benodigde aangiften en cijfers altijd tijdig bij de betreffende instanties worden aangeleverd.

Boekhouder of Accountant

Sommige ondernemers denken dat hun boekhouding bij een accountant ondergebracht moet worden. U heeft echter pas een accountantsverklaring nodig indien aan twee van de volgende drie criteria voldaan wordt in twee opeenvolgende jaren:

  • de waarde van uw activa bedraagt meer van € 4.400.000
  • uw netto omzet bedraagt meer dan € 8.800.000
  • het gemiddeld aantal werknemers in uw organisatie is meer dan 50

De tarieven van een accountant zijn een stuk hoger dan die van een boekhouder. Als u geen accountant nodig hebt, kunt u dus beter een boekhouder in de arm nemen. Een goede boekhouder is wel essentieel om alle voordelen te behalen en geen nadeel te ondervinden bij een controle van de belastingdienst.  

Overstappen?

Wilt u besparen op uw boekhouding en toch zeker zijn van kwaliteit? Rots Administratie & Advies kan in een vrijblijvend gesprek beoordelen of het voor u loont om over te stappen.

Waarom Rots

Buiten kantooruren bereikbaar
Lage tarieven
Proactief advies